Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Forza Horizon 4 Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2018 Geliştirici: Playground Games Dağıtıcı: Microsoft Tür: Yarış
Dünyanın en büyük otomobil festivalinde dinamik mevsimler her şeyi değiştiriyor. Paylaşımlı bir açık dünyada güzel ve tarihi İngiltere'yi ister tek başınıza, isterseniz de başkalarıyla ekip kurarak keşfedin. 450'den fazla arabayı toplayın, modifiye edin ve sürün. Yarışın, becerinizi gösterin, yaratın ve keşfedin. Horizon Süper Starı olmak için kendi yolunuzu siz belirleyin.
 
450'den Fazla Arabayı Toplayın – 100'den fazla lisanslı üretici de dahil olmak üzere şimdiye kadarki en geniş ve en çeşitli Horizon araba listesinin keyfini çıkarın.
 
Yarışın. Becerinizi Gösterin. Yaratın. Keşfedin – Yeni açık uçlu görev boyunca yaptığınız her şey oyununuzu ilerletir.
 
Paylaşımlı bir Dünya Keşfedin – Dünyanızı gerçek oyuncular doldursun. Günün zamanı, hava durumu ve mevsimler değiştiğinde, bunları oyunu oynayan herkes aynı anda deneyimler.
 
Güzel, Tarihi İngiltere'yi Keşfedin – İngiltere'yi Hiç Böyle Görmediniz. Gölleri, vadileri, kaleleri ve nefes kesen manzaraları Xbox One X ve Windows 10'da muhteşem doğal 4K ve HDR özelliklerde keşfedin.
Oyunun BSC Videoları

Monster'da Bu Hafta - Forza Horizon 4 Monster'da bu hafta ABRA A5 V1...

4K Forza Horizon 4 Video İnceleme Forza Horizon 4'ü Xbox One X'd...
Daha Fazla oyunun BSC videoları
Oyunun Haberleri
Forza Horizon 4'e Artık Ek içerik Gelmeyecek 30 Haziran Yeni Hot Wheels Oyuncakları, Forza Horizon 5'in Bu Yıl Çıkacağını İşaret Ediyor 24 Mayıs Forza Horizon 5 Meksika'da Geçebilir 04 Mayıs Forza Horizon 4'ün Steam'de En Çok Sattığı Ülkelerden Biri Türkiye 15 Mart Forza Horizon 4 Steam'de Yayınlandı 09 Mart Daha Fazla Haber