Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Hello Kitty Friends, her turda hedefi tamamlamak için üç veya daha fazla aynı parçayı birleştirdiğiniz bir 3'lü eşleştirme bulmaca oyunudur. En iyi yanı, oyun oynarken Sanrio evreninden sevimli karakterlerle çevrili olacaksınız.
 
Hello Kitty Friends'teki oyun bu tür için klasiktir. Hello Kitty karakterleriyle dolu bir pano var: kurbağa (Keroppi), tavşan (Melodim), penguen (Badtz-Maru) vb. oynarken, onları yok etmek için üç veya daha fazla özdeş karakteri eşleştirmeniz veya dört veya daha fazlasını birleştirirseniz özel parçalar oluşturmanız gerekir.
 
Her seviyede tamamlamanız gereken bir hedefiniz olacak. İlk başta, hedefler basittir: 5 Hello Kitty parçasını birleştirmek, 6 My Melody parçasını ve 7 Hello Kitty parçasını birleştirmek, vb. Ancak oynamaya devam ettikçe, hedefler daha zor hale gelecek ve hamle sayısı daha sınırlı olacak, yani siz ' Bir sonraki seviyeye geçmek istiyorsanız sağlam bir stratejiye ihtiyacınız olacak.
 
Hello Kitty Friends, Sanrio evreninin tüm hayranlarının kesinlikle aşık olacağı, büyüleyici grafiklere sahip eğlenceli bir 3'lü eşleştirme oyunudur.