Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Hide 'N Seek! klasik saklambaç deneyimini Android cihazınızın konforuna taşıyan eğlenceli ve çok oyunculu bir arcade oyunudur. İster arayıcı olarak isterse saklayıcı olarak oynamak isteyin, Hide 'N Seek! erişilebilir ve bağımlılık yaratan oynanışı sayesinde bu türün en iyi oyunlarından biridir.
 
Oyunun akıllı tasarımı, hemen hemen herkesin oyunun başından itibaren tadını çıkarabileceği anlamına gelir. Karakterinizi kontrol etmek için ekranın sol tarafındaki joystick'i kullanmanız yeterlidir. Tur boyunca hangi rolü oynadığınız önemli değildir; endişelenmeniz gereken tek kontrol budur.
 
Hide 'N Seek!' deki göreviniz gizlenmeye çalışan diğer oyuncuları yakalamak veya saklanmaktır. Bunu yapmak için sınırlı bir zamanınız var. Eğer zaman bitmeden yakalanmadan saklanıp hayatta kalmayı başarırsanız, kazanacaksınız. Ancak, başkalarını arıyorsanız ve süre dolmadan en az dört oyuncu bulamazsanız kaybedersiniz. Bu oyunu daha da ilginç kılan bir şey, yakalanan oyuncuların hala özgür olanlar tarafından kurtarılabilmesidir.
 
Her şeyden önce, her turda, daha sonra karakteriniz için yeni görünümlerin kilidini açmak için kullanabileceğiniz paralar kazanabilirsiniz.