Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Klasik mahjong oyununun yeni ve hoş bir versiyonu olan Jewels of Mahjong oyununda antik bir medeniyete adım atın ve şehri yıkılmaktan kurtarıp kurtaramayacağınızı görün. Eğer bulmaca oyunları hayranıysanız ve müthiş grafiklere sahip bir macera arıyorsanız, Jewels of Mahjong müthiş hikayesi ve grafikleriyle sizi saatlerce ekrana kilitler.
 
Jewels of Mahjong oyunu bulmaca ile şehir inşa etmeyi birleştirir ve binalar yapmak ve şehrin zenginleşmesini sağlamak için mahjong bulmacaları çözmeniz gerekir. Bu oyundaki bulmacalar geleneksel versiyondakiyle aynı kurallara sahiptir: yok etmek için panonun herhangi bir yerinde duran iki karoyu birleştirin. Öyle ki, oyun nasıl oynanacağını anlatan bir öğretici ile başlar, bu sayede mahjong oynamayı bilmeseniz bile bu oyunun tadını çıkarabilirsiniz.
 
Bu eğlenceli macerada bir şehir inşa etmek kolay değildir, çünkü bu şehri yok etmek isteyen düşmanlar vardır. Düşmanlarınızın şeytani planlarını durdurduğunuzdan emin olun ve bulmaca çözmeye devam edin böylece gizem, sihir ve güçle dolu bu oyunun hikayesini öğrenebilirsiniz.
Jewels of Mahjong her yaştan oyuncu için müthiş bir oyun tecrübesi sunar ve en karmaşık bulmacalardan birinde takılıp kalırsanız kullanabileceğiniz, ekranın sol tarafında yer alan ipuçları da vardır. Göz atın, çözebildiğiniz kadar çok bulmaca çözün ve mahjong oynayarak bir şehri eski ihtişamına kavuşturun.