Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Kill Shot Bravo dünya etrafında görevler icra eden bir grup özel kuvvete katıldığınız birinci şahıs nişancı oyunudur. Göreve göre keskin nişancı tüfekleri, av tüfekleri veya suikast tüfekleri kullanmanız gerekecek.
 
Her görevi tamamlamak için bazı minimum özellikler gerektiren spesifik bir silaha ihtiyacınız olacak. Görevlerden kazandığınız para ile yeni silahlar alabilir ve elinizdekileri iyileştirebilirsiniz. Yeni dürbünlü nişan tertibatları, mühimmat ve diğer silah parçalarını satın alabilirsiniz.
 
Kill Shot Bravo'nun oyun planı oldukça tipine özgüdür. Karakterinizi kontrol edemezsiniz ancak nişan alabilirsiniz. Sol parmağınızla nişan alabilir, sağ parmağınız ile dürbünü ayarlayıp atış yapabilirsiniz. Kafadan vurmak genelde ölümcüldür, vücuttan veya bacaklardan vurmak ise daha az zarar verir.
 
Kill Shot Bravo gerçekten iyi bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Yeni ya da özel bir şey önermemesine rağmen yine de oldukça eğlencelidir. İçerdiği bütün farklı görevlerle birlikte iş aksiyona geldiğinde hiç geri kalır yanı yoktur.