Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Kill Shot Virus, bir zombi kıyametinden sağ kurtulan bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Amacınız diğer hayatta kalanlara yardım etmek ve şehri ölümsüzlerin tehdidinden kurtarmaktır.
 
Kill Shot Virus'da karakteriniz otomatik olarak ortamların arasında hareket eder, böylece endişelenmeniz gereken tek şey nişan almak (parmağınızı ekranın sol tarafında kaydırarak) ve atış yapmaktır (sağ tarafa dokunarak). Ayrıca, delici mühimmatı veya ilk yardım kitlerini istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.
 
Oyun hikayesi, birkaç farklı türde 100'den fazla kısa göreve ayrılmıştır: av tüfeği kullanmanız gereken saldırı görevleri; keskin nişancı tüfeği gereken görevler; ve sadık makineli silahınızı kullanmanız gereken normal görevler. Görevler arasında silahlarınızı geliştirebilir ve yenilerini satın alabilirsiniz.
 
Kill Shot Virus müthiş grafikler ve muhteşem fiziğe sahip son derece eğlenceli bir tetikçi oyunu. Fizik sistemi, her merminin sonunda özellikle iyi görünür, son merminiz bir zombiye çarptığında süper yavaş çekimde izleyebilirsiniz.