Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
My Talking Tom Çıkış Tarihi: 14 Kasım 2013 Geliştirici: OutFit 7 Dağıtıcı: OutFit 7 Tür: Simülasyon
My Talking Tom, Ünlü POU (Uptodown'dan indirebilirsiniz) oyununa benzeyen, oyuncuların kedi Tom'un bütün ihtiyaçlarını karşılayarak onu büyütmek zorunda olduğu bir oyundur.
 
Oyuncular ona en sevdiği yiyecekleri vererek beslemek ve aktif kalabilmesi için onunla birbirinden farklı birçok oyun oynamak ve tabi ki iyi dinlenebilmesi için zamanında yatağa göndermek zorundadır. Sadece bu yolla Tom'u büyüterek yavru bir kediden gerçek bir kediye dönüştürebilirsiniz.
 
Bunların hepsini yaparken aynı zamanda My Talking Tom ile kedinizi kişiselleştirebilirsiniz. Toplamda tatlı kedinize eşsiz bir dokunuş verebileceğiniz binden fazla farklı kombinasyon vardır.
 
My Talking Tom ile Talking Tom Cat uygulamasının geleneksel olarak yaptığı şeyi yapabileceksiniz. Yani söylediğiniz her şeyi Tom ilginç ses tonuyla tekrarlayacaktır.
My Talking Tom, POU ile aynı çizgide olan ve oyuncuların sanal bir evcil hayvana bakmasına ve onun bütün ihtiyaçlarını dakik bir şekilde karşılamasına izin veren eğlenceli bir uygulamadır.