Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

48 kişi bu oyunu takip ediyor.
No Man's Sky Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcı: Bağımsız Tür: Adventure
     Joe Danger isimli oyunla birlikte kendini gösteren bağımsız oyun stüdyosu Hello Games, No Man's Sky ile birlikte keşfetme üzerine yoğunlaşıyor. Sadece dört kişiden oluşan Hello Games'in yeni nesil projesi No Man's Sky'da her şey keşfedilebilir. Birden fazla gezegenin yer aldığı yapımda her gezegenin kendi ekosistemi bulunuyor. Yıldızlar, dağlar, denizler, gezegenler, kısacası her şey No Man's Sky'da keşfedilebilir olarak karşımıza çıkıyor.
Oyunun BSC Videoları

OynuYORUM - No Man's Sky Çıkışı merakla beklenen ve pek...

E3 2015 Özel: No Man's Sky En dikkat çeken bağımsız oyunl...
Daha Fazla oyunun BSC videoları
Oyunun Diğer Videoları

No Man's Sky Oynanış Görüntüleri Devasa evreniyle oyuncuları heyecanlandıran yapım için yayınlanan yeni video karşınızda. 

No Man's Sky - E3 2014 Gameplay Trailer Açık dünyanın sınırlarını zorlayan No Man's Sky'ın oynanış videosu sizlerle.

No Man's Sky - VGX Reveal Trailer Dört kişilik ekip tarafından geliştirilen No Man's Sky, sunduğu özgürlükle etkileyici duruyor.
Daha Fazla oyunun diğer videoları
Oyunun Ekran Görüntüleri 31 adet
Oyunun Haberleri
No Man's Sky'ın Son Güncellemesi Kritik Sorunları Çözüyor 29 Şubat No Man’s Sky için Dev Omega Güncellemesi Yayınlandı 16 Şubat No Man’s Sky, PlayStation VR2'nin Çıkışıyla Beraber Mevcut Olacak 13 Kasım No Man’s Sky için Waypoint Adlı Büyük Bir Güncelleme Yayınlandı 07 Ekim No Man’s Sky Endurance Güncellemesi Çok Sayıda Hatayı Düzeltiyor 01 Ağustos Daha Fazla Haber