Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Perception Çıkış Tarihi: Açıklanmadı Geliştirici: The Deep End Dağıtıcı: Bağımsız Tür: Korku
 
       Perception'da Cassie adında görme engelli bir kadının kontrolünü alacağız. Cassie, uzun süre zihninde bir malikane görür ve sonunda bu malikaneyi bulmaya karar verir. Perception'da bu malikanenin içinde geçiyor.

Bir görme engelli olan Cassie oyunda ses çıkararak etrafını hissedebiliyor ancak ses çıkarmak malikanedeki "varlıkların" da dikkatini çekiyor. Cassie, sürekli zihninde gördüğü malikanenin sırrını çözmek için bu varlıklardan gizlenmeli ve yoluna devam etmeli. Oyun boyunca etrafımızdaki eşyaları varlıkların dikkatini dağıtmak için de kullanabileceğiz.

Cassie, telefonu sayesinde malikanede karşılaştığı kanıtları toplayabilecek. Bahsettiğimiz yapım için Kickstarter kampanyası başlatılmış durumda. Yapımcı ekip Perception için 150 bin dolar istemekte. Şimdilik sadece PC'ye duyurulsa da eğer bütçe yeterli olursa oyun yeni nesil konsollara da gelecek.
Oyunun BSC Videoları

MSI'da Bu Hafta - Perception Görme engelli zeki bir kadını ...
Daha Fazla oyunun BSC videoları
Oyunun Haberleri
Perception Yarın Konsol için Çıkış Yapacak 06 Haziran Perception Konsol Sürümü Bir Hafta Ertelendi 29 Mayıs Perception için Çıkış Tarihi Verildi 27 Nisan Perception Xbox One için de Duyuruldu 12 Şubat Perception PlayStation 4'e de Geliyor 18 Ocak Daha Fazla Haber