Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Shadow Knights, sizi tehlike ve düşmanların gizlendiği bir ortama taşıyan boşta duran bir RPG'dir. Gölgelere gömülmüş halde, bulduğunuz tüm düşman gruplarını yok etmeye çalışmak için savaşçının yeteneklerinden en iyi şekilde yararlanmaya çalışmalısınız.
 
Ekranın üst kısmında, kahramanlarınızın ilerlemesini kontrol edebilirsiniz. Ekranın bu bölümünde, altta dokunduğunuz öğelere göre eylemlerinizin gelişmesini izleyeceksiniz. Burada, en güçlü rakipleri bile yenmek için açtığınız her süreci, savaşçıyı ve beceriyi kontrol edeceksiniz.
 
Oyunda bulacağınız farklı karakter türleri arasında ayrım yapmak çok önemlidir. Shadow Knights, farklı kahraman sınıflarından oluşan takımlar oluşturmanıza izin verir, yani ilerlemenizi engellemeye çalışan herhangi bir düşmanı öldürmek için her zaman ihtiyacınız olan saldırılara sahip olacaksınız.
 
Shadow Knights, bu canavar ve karanlık varlıklarla dolu evrene liderlik etmeyi hedeflemek için birleştirebileceğiniz düzinelerce karaktere sahiptir. Neredeyse sonsuz bir sahnede ilerlerken, göreviniz sizi en çok ilgilendiren saldırılara dokunmak ve tüm düşmanları yok etmektir. Aynı zamanda envanterinizde topladığınız tüm güç ve elemanların görüntülendiği ekranın alt kısmında farklı bölümlere ulaşabilirsiniz.