Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Soul Seeker: Six Knights, 150'den fazla kahramanı bir araya getirme konusunda size meydan okuyan olağanüstü bir aksiyon oyunudur. Bu kahramanlar Hermes'i kurtarabilecek kadar güçlü macera dolu bir takımın parçasıdır. Bunu yapabilmek için bütün Soul Stone'ları bulduğunuzdan emin olun.
 
Soul Seeker: Six Knights'ın kontrol sistemi gerçekten sezgiseldir. Karakterleriniz daima otomatik olarak saldırırlar bu sayede tek endişe duymanız gereken konu özel yetenekleri aktif hale getirmek için aksiyon butonlarına tıklamaktır. Eğer profil resimlerine tıklarsanız, savaş esnasında kahramanları değiştirebilirsiniz.
 
Farklı sınıflardan kendi güç ve zayıflıklarına sahip 150'den fazla kahramanı bir araya getirebilirsiniz. Her bir kahramanınızı seviyelerde ilerlettikçe aynı zamanda yeteneklerini de geliştirebilirsiniz. Ayrıca kahramanlarınızı farklı silahlar, zırhlar ve aksesuarlarla donatabilirsiniz.
 
Soul Seeker: Six Knights basit fakat bir o kadar eğlenceli bir savaş sistemine sahip bir aksiyon RPG'sidir. Oyun ayrıca çeşitli seviyeler, oyun modları, kahramanlar, düşmanlar ve keşfedip toplayabileceğiniz silahlar sunar.