Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar
Asla unutmayacağın bir kalış için The Spectrum Retreat'e giriş yap. Bu sürükleyici anlatı tabanlı bulmaca oyununda gerçeğe doğru ilerle.

The Spectrum Retreat, yakın gelecekte geçen zorlayıcı, birinci kişi bir bulmaca oyunudur. Dış dünyadan huzurlu ama rahatsız edici bir sığınak olan The Penrose otelinde uyanıyorsun. Değerli bir misafir olarak varlığın The Penrose'un koridorları ve misafir odalarına yerleşmiş.

Etkileyici art deco oteli keşfetmeye başladığında hem The Penrose'un hem de oradaki kalışını çevreleyen belirsizliklerin gizemlerini açığa çıkartmaya başlayacak. Gerçeği ortaya çıkarma arzun renk kodlu bulmacalar, akıl almaz fizik zorlukları ve gerçek niyetini ortaya çıkarmanın büyüyen korkusundan oluşan bir düzenle engelleniyor.
Oyunun Haberleri
The Spectrum Retreat 8 Temmuz'a Kadar Epic Games Store'da Ücretsiz 02 Temmuz Bugün 18.00'den Sonra The Spectrum Retreat Oyunu Epic Games Store'da Ücretsiz Olacak 01 Temmuz The Spectrum Retreat 11 Temmuz'da PS4 için 13 Temmuz'da Xbox One ve PC için çıkacak. 20 Haziran The Spectrum Retreat için 11 Dakikalık Oynanış Videosu 07 Haziran The Spectrum Retreat Bu Yaz PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak 04 Nisan Daha Fazla Haber