BetBoom Dacha Belgrade 2024 Şampiyonu Team Spirit Oldu!

03.09.2024 13:18 Hamit Can Sayılgan

 
 
     Geçtiğimiz hafta sonu Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ta gerçekleşen BetBoom Dacha 2024, Counter-Strike 2 turnuvasının şampiyonu Team Spirit oldu. Temsilcimiz Eterrnal Fire ile Team Spirit'in karşı karşıya geldiği büyük final sonucunda 3-0 galip gelen taraf Rus takım Team Spirit oldu.
 
     Üst turda Team Falcons, FURIA Esports ve MOUZ karşısında galibiyet elde eden Team Spirit, adını büyük finale yazdıran ilk takım oldu. Temsilcimiz Eternal Fire ise üst turda MOUZ'a karşı 2-0 mağlup olduktan sonra alt tura düştü. Eternal Fire alt turda HEROIC, FURIA Esports, paiN Gaming ve MOUZ'a karşı namağlup olarak adeta devleşti ve adını kazıyarak büyük finale yazdırmayı başardı. 
 
     5 maçlık seri formatında gerçekleşen Team Spirit ve Eternal Fire karşılaşmasının sonucunda 3-0 Team Spirit galibiyet elde etti ve turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyon takım 250.000 dolar, Eternal Fire ise 125.000 dolar para ödülünün sahibi oldu. 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler