GeForce Now Kütüphanesine 7 Yeni Oyun Dahil Oluyor

22.09.2024 13:21 Mehmet Tandoğan

 
 
NVIDIA tarafından kullanıcılara sunulan bulut oyun hizmeti GeForce Now (GAME+) için yeni oyunlar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise açıklanan detaylara göre 7 farklı oyun kütüphaneye dahil olmayı bekliyor.
 
GeForce Now kütüphanesi genişliyor 
 
 
 
GeForce Now bildiğiniz üzere oyunları herhangi bir gereksinim gerektirmeden geniş bant internet sayesinde oynayabiliyorsunuz. Sadece tarayıcıları açabilen bir sisteme sahip olmanız yeterli oluyor. Bununla beraber kütüphanenin genişlediğini ve dönem dönem yeni oyunların dahil edildiğini söyleyebiliyoruz. Ek olarak bu oyunlara sahip olmanız gerekiyor. Yani oyunların Steam, Epic Games ve diğer platformların kütüphanesinde yer alması gerekiyor.
 
Her ay yeni oyunlar kütüphaneye dahil edilirken şimdi ise 7 yeni oyunun hizmete ekleneceğini aktarabiliyoruz. Bu oyunların listesi ise şu şekilde:
 
- Frostpunk 2 (Steam, Xbox, PC Game Pass, 20 Eylül)
- FINAL FANTASY XVI (Steam, Epic Games Store, 17 Eylül)
- The Plucky Squire (Steam, 17 Eylül)
- Dead Rising Deluxe Remaster (Steam, 18 Eylül)
- Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven (Steam, 18 Eylül)
- The Legend of Heroes: Trails Through Daybreak (Steam)
- REKA (Steam)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Battlefield Oyunu Çıkışıyla 45 Farklı Silah Sunacak 10 Dk önce Microsoft Flight Simulator 2024 PC Sistem Gereksinimleri: 64 GB RAM! 1 Saat önce GeForce Now Kütüphanesine 7 Yeni Oyun Dahil Oluyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Epic Games Haftaya Hangi Oyunu Ücretsiz Verecek? 3 Saat önce Piyasadan Kaldırılan Concord'un Maliyeti 400 Milyon Dolarmış! 21 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler