Prince of Persia: The Lost Crown'un 1 Milyon Sattığı Bildirildi

24.10.2024 20:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Yılın en çok beğenilen platform macera oyunlarından biri olmasına rağmen Prince of Persia: The Lost Crown ekibi için işler yolunda görünmüyor. Şimdi ise ortaya çıkan haberler, oyunun sadece 1 milyon adet sattığını bildiriyor.
 
Prince of Persia: The Lost Crown'un başarılı olmasına rağmen fişi çekildi
 
 
 
Geçtiğimiz gün yayınladığımız haberle beraber Prince of Persia: The Lost Crown ekibinin Ubisoft tarafından dağıtıldığını sizlere aktardık. Tüm bu gelişmeler, oyunun beğenilmesinin ve kendi çapında başarılı olmasının ardından yaşandı. Her ne kadar oyun başarılı olsa da satış sayısı Ubisoft ekibini memnun etmemiş gibi görünüyor.
 
Insider Gaming'den Tom Henderson tarafından yayınlanan habere göre, oyunun bu zamana kadar yalnızca 1 milyon adet sattığı belirtiliyor. Bununla beraber Henderson, Ubisoft'un bu oyun için beklentilerinin bir hayli yüksek olduğunu ve kısa sürede milyonlarca adet satmasını umduğunu aktarıyor.
 
Çıkışından kısa bir süre sonra The Lost Crown, aldığı olumlu yorumlara rağmen birkaç hafta içerisinde yalnızca 300.000 adet sattı. Oyunun geliştiricisi, Ubisoft yetkililerine bir devam oyunu ve genişleme paketi teklifinde bulundu. Ancak bu teklifler ne yazık ki reddedildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prince of Persia: The Lost Crown'un 1 Milyon Sattığı Bildirildi Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Space Marine 2 İçin 4.1 Güncellemesi Yayınlandı 2 Saat önce Ubisoft, Rayman Serisini Yeniden Canlandırmaya Hazırlanıyor 3 Saat önce Control 2'den İlk Görüntüler Alan Wake 2 DLC'sinde Göründü 3 Saat önce Towers of Aghasba 19 Kasım'da Erken Erişim Olarak Çıkış Yapıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler