Sniper Elite: Resistance Çıkış Tarihi Belli Oldu

25.10.2024 12:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Rebellion Developments tarafından bir süredir geliştirilme aşamasında bulunan Sniper Elite: Resistance için yepyeni bir fragman yayınlandı ve aynı zamanda oyunun çıkış tarihi belli oldu. Ortaya çıkan bilgilere bakacak olursak 30 Ocak 2025 tarihinde geliyor.
 
Sniper Elite: Resistance, beşinci oyunun yan hikayesi niteliğinde
 
 
 
Sniper Elite: Resistance yukarıda bahsettiğimiz tarihte Xbox Series X/S, PS4, PS5, Xbox One ve PC için satışa sunulacak. Aynı zamanda Game Pass hizmetinde de yer alacak. Böylece bir aboneliğiniz bulunuyorsa ek bir ücret ödemeden oyuna doğrudan geçiş yapabileceksiniz.
 
Sniper Elite 5'in yan hikayesi olarak karşımıza çıkacak bu yapımda ana karakter Karl Fairburne olarak karşımıza çıkmıyor. Bunun yerine özel harekat konusunda uzman Harry Hawker adlı karakter ön plana çıkıyor. Oyunda daha çok gizlilik odaklı bir deneyim bulunuyor ve istediğimiz şekilde özelleştirilebilir silahlarla ilerlemek durumunda kalıyoruz.
 
Oyunun hem ana hikaye modu hem de çeşitli etkinlikleri ve mücadeleleri sergileyebileceğiniz içerikleri bulunuyor. Oyuncular burada sınırlı bir süre içerisinde tamamlamaları gereken çeşitli hedeflere sahip. Bu deneyimler oyundaki heyecanı arttıracak türden.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta İş Birliği Odaklı Oyunu Ücretsiz Veriyor 21 Dk önce Dragon Age: The Veilguard Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Yakuza Kiwami, Nintendo Switch İçin Çıktı 2 Saat önce Boks Oyunu Undisputed Bir Milyon Satış Sayısına Ulaştı 3 Saat önce Sniper Elite: Resistance Çıkış Tarihi Belli Oldu Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler