GTA 5 İçin Ücretsiz God of War Modu Yayınlandı

26.10.2024 16:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu Grand Theft Auto 5 için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Mart 2024 tarihinde ortaya çıkan God of War modu ilk etapta sadece Patreon üyelerine açıktı. Ancak şimdi tüm oyunculara ücretsiz bir şekilde sunuluyor.
 
God of War modu Kratos'u oyuna dahil ediyor
 
 
 
JulioNIB tarafından geliştirilen yeni mod, God of War 3 oyunundan ilham alıyor. Mod yapımcısı, Kratos'un orijinal oyunda sahip olduğu hareketlerden büyük ölçüde esinlenerek özel animasyonları GTA 5'e aktarıyor.
 
GTA 5 için yayınlanan bu mod, Kratos olarak oynamanıza ve ortalığı kasıp kavurmanıza olanak tanıyor. Dolayısıyla tamamen eğlence amaçlı olarak karşımıza çıkıyor. Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve oyuna geçiş yapabilirsiniz.
 
Son olarak modun ana karakter modelini değiştirmeyeceğini belirtmekte fayda var. Karakterinizin Kratos gibi görünmesini sağlamak için de buraya tıklayarak ekstra bir mod daha indirmeniz gerekiyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 Rekora Koşuyor: 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı 13 Dk önce GTA 5 İçin Ücretsiz God of War Modu Yayınlandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Sonic X Shadow Generations Satışları 1 Milyona Ulaştı 3 Saat önce Shadow Tactics: Aiko's Choice 6 Aralık'ta PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 4 Saat önce killer7 için Büyük Güncelleme Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler