Among Us'a Ace Attorney Serisinden Yepyeni Karakter Dahil Oluyor

02.09.2024 23:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Innersloth stüdyosunun üstlendiği sosyal çıkarım ve macera oyunu Among Us’a yeni karakterler dahil olmaya devam ediyor. Şimdi ise Ace Attorney serisinden Miles Edgeworth oyuna ekleniyor ve oyuncuların kontrolüne veriliyor.
 
Ace Attorney serisinden Miles Edgeworth oyuna yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor
 
 
 
Ortaya çıkan bilgilere göre Ace Attorney Investigations Collection'ın bir parçası olarak piyasaya sürülmesi beklenen yeni karakter, oyunculara yepyeni bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu paket 9 Eylül tarihinde tamamen ücretsiz bir kozmetik olarak eklenmeyi bekliyor.
 
Among Us,bildiğiniz üzere şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Steam üzerinden PC, iOS ve Android için mevcut durumda.
 
Öte yandan bağımsız olarak karşımıza çıkacak Ace Attorney Investigations Collection oyunu 6 Eylül tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için yayınlanacak. Şu anda bir demosu mevcut durumda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KRAFTON'un Metin Seslendirme Teknolojisi, Uncover the Smoking Gun Oyununa Eklendi 10 Dk önce Palworld, Tokyo Oyun Fuarı'nda Playstation 5 İçin Duyurulabilir 14 Eylül Astro Bot'un Yeni Fragmanı Medyadan Aldığı Övgüleri Derliyor 14 Eylül Dragon Quest 3 HD-2D Remake Geliştirmesi Tamamlandı 14 Eylül Watch Dogs Filminin Çekimleri Tamamlandı 14 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler