Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak

04.10.2024 14:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunları PC platformunda kullanıcılara sunan Epic Games şimdi yönünü mobil tarafa çevirmiş durumda. Yakın zamanda platform bildiğiniz üzere mobil mağazalardaki yerini aldı ve artık kullanıcılar kendi telefonlarından sisteme giriş yapabiliyor. Şimdi ise şirket, mobil tarafta da oyunculara ücretsiz oyunlar sunmak istiyor.
 
Epic Games mobil kullanıcılara ücretsiz oyun sunacak 
 
 
 
PC platformunda her hafta ücretsiz oyun sunduğu gibi artık Epic Games mobil platformda da bu politikasını sürdürmek istiyor. Geldiğimiz noktada Epic Games mobil mağazası, daha çok Fortnite ve Fall Guys gibi oyunlara odaklanmış durumda. Ancak bu durum yakın zamanda değişecek.
 
Epic Games Store Genel Müdürü Steve Allison, Seattle'daki Unreal Fest'te yaptığı açıklamada, Epic Games mobil kütüphanesine 10 ila 50 arasında yeni üçüncü taraf oyunların ekleneceğini vurguladı. Bu oyunlardan birçoğu tamamen ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunulacak.
 
Allison, ücretsiz oyun programının 2024'ün 4. çeyreğinde yani sonlarına doğru aktif hale geleceğini aktardı. Bununla beraber Ark: Ultimate Mobile Edition sürümüne göndermede bulunuldu. Son olarak mağaza, geliştiriciler için oyun yayınlama fırsatı sunacak. Bu sayede geliştiriciler kendi oyunlarını sergileyebilecek.
 
Epic Games şu anda dünya çapında tüm Android cihazlarda yer alıyor. iOS cihazlarda ise sadece Avrupa Birliği içerisinde yer alanlar kullanılabiliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 8 Saat önce Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 8 Saat önce Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 8 Saat önce The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler