Game of Thrones MMO Duyuruldu!

01.03.2012 14:34 Ersin Kılıç


     Özellikle TV serisinden sonra çok daha popüler bir hale gelen George R.R. Martin'in klasikleşen serisi Game of Thrones için yeni bir oyun duyurusu daha gerçekleşti.
 
     Oyunun dağıtımcısı olan Bigpoint firması yaptığı açıklama ile Game of Thrones MMO'yu duyurdu.  Game of Thrones MMO'nun web tarayıcılar üzerinden çalışan bir sisteme sahip olduğu ve Unity grafik motoru ile hazırlandığı da açıklanan bilgiler arasında yer alıyor. Oyunun yapımında ise daha önce Battlestar Galactica yapım ekibine de yardım eden Artplant ekibinin imzası bulunuyor.
 
      Açıkçası bu duyuru beni şahsen pek tatmin etmedi. Aceleyle yapılmış gibi duran bu duyuru özellikle tarayıcı bazlı olması ile kafalarda bazı soru işaretleri oluşturuyor. Strateji ve RPG oyunlarından sonra Game of Thrones isminin iyice sömürülmeye başlandığı izlenimi güçlenmeye devam ediyor.
 
     Haftaya yapılacak olan GDC konferansında ilk detayları da paylaşılacak olan oyunun bir adet ekran görüntüsü de yayınlanmış. Aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Game of Thrones Seven Kingdoms Platformlar: PC Geliştirici: Artplant Dağıtıcısı: BigPoint Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 20 Dk önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 1 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 1 Saat önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler