Mercedes'in Mario Kart 8 Reklamı Mercedes GLA Satışlarını Artırdı

15.07.2014 13:17 Ömür Gencer


      Oyun dünyasını yakından takip eden bir oyuncuysanız Nintendo ve Mercedes-Benz işbirliğiyle çekilen Mario Kart 8 reklam filmini görmüşsünüzdür. Oldukça başarılı bir şekilde hazırlanan bu reklam filmi raporlara göre bir çok Japon'un Mercedes-Benz bayilerini ziyaret etmesini sağlıyor.
 
     Mercedes-Benz Japonya yaptığı açıklamada Mercedes bayilerine gelip Mario'nun kullandığı arabayı soran müşteri sayısının beklenen bir hayli fazla olduğunu duyurdu. Bu durumdan oldukça memnun olan Mercedes-Benz Japonya başkanı Kintao Ueno "Bu bizim için daha yeni bir pazar kesimi fakat beklentilerimizi aşabildi. Sizlere bu işin çok iyi gittiğini söyleyebilirim." açıklamasını yaptı.
 
     Eğer hala Mercedes-Benz GLA için hazırlanan Mario Kart 8 reklamını izlemediyseniz kesinlikle izlemenizi tavsiye ederiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario Kart 8 Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 1 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 1 Saat önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 2 Saat önce PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler