Microsoft'tan Mario Kart'a Övgü

13.02.2014 09:27 Alkan Adakaner


    Oyun piyasasının ilk kart yarışı oyunu olma özelliğini taşıyan Mario Kart serisi bugüne kadar inanılmaz satış miktarlarına ulaştı. Wii'de 35 milyon, DS'te ise 23 milyon civarında satan oyun 3DS'te ise 10 milyona yaklaşıyor.
 
    Microsoft Studios'un yöneticisi olan Phil Spencer da Nintendo'nun ünlü yarış oyunundan övgüyle bahsetti:
 
    "Ne zaman birisinin 'Mario Kart'ı seviyorum' sözünü işitsem irkilirim. Bu oyun GTA gibi, sanki açık dünya yapıya sahip bir yarış oyunu misali bir şey . Bazı oyunlar kendi türünün kitabını yazarlar."
 
     Gerçekten de bugüne kadar Crash Team Racing dışında (Diddy Kong Racing de fena değildi) Mario Kart'a kalite konusunda yaklaşabilmiş bir oyun çıkmadı. Zaten satışlar da gösteriyor ki şu an Mario Kart kendi yarattığı türde rakipsiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario Kart 8 Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 4 Dk önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 1 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 1 Saat önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler