Resistance 3'te Siz de Görünün

Aranızdan bir kazanan neden çıkmasın?
09.02.2011 13:39 Levent Polater

 
   Sony’den Resistance hayranları için eşi benzeri olmayan fırsat! Yeni duyurulan bir Resistance yarışması, oyuncuların yapım aşamasındaki Resistance 3'te görünmelerini sağlayacak.
 
    Kazanan 2 talihli, oyunun yapımının gerçekleştiği San Diego'daki stüdyoya gidecek ve oyunda karşımıza çıkacak 2 'Chimera'ya (Ateş püsküren canavar) yüz animasyonu verecekler. Oyunu herkesden önce görme şansını saymıyorum bile.
  
    Yarışmaya katılmak için Resistance benzeri bir durumdaymış gibi bir fotoğraf çekilip bununla ilgili bir kaç satır yazı yazmanız isteniyor. Daha sonra bunu burada bulacağınız adrese yolluyorsunuz. Bol şans!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 19 Dk önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 21 Dk önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 45 Dk önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 1 Saat önce PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler