Resistance 3'ün Kötü Satışları Seriyi Öldürebilir

- Görünürde Resistance 4 falan yok kaptan, zaten bu satışlarla olması da beklenemezdi.
26.09.2011 03:19 Levent Polater

 
    Geçtiğimiz hafta çıkışını yapan Resistance 3, başarılı konu anlatımıyla ve çoğu yönüyle incelemelerden pozitif yorumlar almayı başarmıştı. Ancak oyunun satış rakamlarına baktığımızda yapımın kalitesiyle örtüşmeyen bir grafik çizdiğini söyleyebiliriz.
 
    Alınan bilgilere göre Resistance 3, çıktığı günden bu yana yalnızca 275,000 adet satabilmiş. Resistance 3 kalitesinde bir oyunun yapım maliyetini göze aldığımızda bunun yeterli olmadığını çok rahat dile getirebiliriz.
 
    Eğer böyle giderse, Resistance 4 yapımı konusunda Sony, durumu derin bir gözden geçirmeye gidebilir. Resistance seviyesindeki exclusive oyunların konsol sattıran ve platform sahibi firmalara maliyeti geçtim, yüksek kâr oranıyla gelir kazandırması beklenir. İşler planlandığı gibi gitmezse, kolaylıkla seriden vazgeçebilir Sony. Umarız daha fazla Playstation 3 kullanıcısı Resistance 3'ün kalitesini görür ve oyunun satışları olumlu yöne seyreder, yoksa böyle giderse Resistance 4'ü görmemiz zor görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 9 Dk önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 11 Dk önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 35 Dk önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 1 Saat önce PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler