Ryan Payton, 343 Industries'ten Ayrıldı

Master Chief'in dönecek olması Halo 4'ün önemini arttırıyor
06.09.2011 17:00 Alkan Adakaner


     Bungie'nin Activision ile anlaşıp Halo serisini bırakması Microsoft'un da 343 Industries'i kurmasına neden olmuştu. Bu stüdyo Capcom, Kojima Productions, Bungie gibi firmalardan önemli isimleri bünyesinde barındırıyor.
 
     Şu sıralar Halo 4'ü geliştiren 343 Industries'ten malesef önemli bir isim ayrıldı. Halo 4'ün yaratıcı yönetmenlerinden birisi olan Ryan Payton "Camouflaj" adlı yeni bir stüdyo kurduğunu ve bu nedenle 343 Industries'ten ayrıldığını açıkladı.
 
     Microsoft'ta geçirdiği bir gün nedeniyle bile pişmanlık duymadığını ve çok eğlendiğini söyleyen Payton, fakat aradan geçen birkaç yılın ardından yaratıcılık anlamında Halo 4'ün artık kendisini heyecanlandırmadığını söyledi.
 
    Payton, Halo 4'ün kötü bir oyun olacağını düşünmediğini, sadece kendisinin daha farklı bir oyun geliştirmek, kökten değişiklikler yapmak istediğini söyledi. Tabi doğal olarak da Microsoft kökten değişiklikler yapılmasına izin vermemiş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 11 Dk önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 13 Dk önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 37 Dk önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 1 Saat önce PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler