Silent Hill: Downpour'da Metro Yolculuğu Nasıl?

Kapalı mekanlar her zaman daha tehlikeli olmuştur, çünkü kaçacak çok fazla yeriniz olmaz
01.03.2011 15:13 Alkan Adakaner


      Silent Hill serisinin yeni oyunu Dowpour ile ilgili bir yanlış anlama Vatra Games'ten yönetmen Devin Shatsky'nin açıklaması ile son buldu.
 
      Oyunu bekleyen bir çok kişinin Metro sistemini trene binip yolculuk edeceğimiz bir sistem olarak anlaması nedeniyle Helldescent forumlarında açıklama yapan Shatsky, bir yere daha kısa yoldan (yürüyerek) yolculuk yapmak için yer altı tünellerini (metro tünelleri) kullanabileceğimizi, ama bunun sonucunda da daha zorlu tehlikelerle karşılaşacağımızı söyledi.
 
      Yani öyle trene binip rahat rahat yolculuk etmek yok. Uzun, ama daha kolay olan bir yol mu? Yoksa zorlu, ama kestirme bir yol mu? Seçim bizim olacak. 
 
      Tabi Silent Hill kasabasını köşe bucak aramak varken (seride araştırma yapmak çok önemlidir) neden kısa yoldan oyunu bitirmeye çalışalım ki? En azından Silent Hill hayranları bunu yapmayacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 24 Dk önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 1 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 1 Saat önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler