The Legend of Zelda'ya İkinci Rap Vakası

Bu atışma kaçmaz!
21.11.2011 16:00 Ersin Kılıç


     Şu sıralar Skyward Sword ile Nintendo Wii'de muhteşem bir macera vaat eden Legend of Zelda karakterleri rap performansları ile karşımıza çıkmaya devam ediyor.
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde farklı oyunlara yaptıkları rap şarkıları ile ünlenen Hiimawn grubunun the Legend of Zelda performanslarını haber olarak yapmıştık. Bu sefer ki rap performansı da en az diğer grup kadar ünlü bir Youtube grubundan geliyor.
 
     Özellikle yaptıkları "Pokemon in Real Life" videoları ile beğeni toplayan Smosh ekibi, bu sefer de The Legend of Zelda temalı bir rap şarkısı yapmış. Bu şarkıya bir de klip çeken ekip gerek kıyafetler gerekse de çekimler ile başarılı bir işe imza atmış. Özellikle Link ve Ganondorf'un atışma anı videonun da en keyifli sahnesini ortaya çıkartıyor.
 
     Tabi işin içinde Rap olunca bazı argo kelimeler de kullanılmış. Bu ilginç videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

[DHVIDEO=3579]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Skyward Sword Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 1 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 2 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler