Yeni Xbox'la ilgili Yepyeni İddialar Ortaya Atıldı

25.04.2013 19:01 Erkut Köse


    Daha önce yeni nesil Xbox konsolunun 21 Mayıs'ta duyurulacağını öngören ve tahminleri doğru çıkan teknoloji blogu yazarı Paul Thurrott tarafından konsolla ilgili olarak bekleyenleri heyecanlandıracak yeni iddialar ortaya atıldı
 
    Thurrott'a göre daha önce 24 Nisan olan sunum tarihi, Playstation 4 duyurusundan sonra daha iyi şekilde hazırlanmak için bu tarih ileri alındı. Bunun yanında Haziran ayınının sonuna kadar konsolun çıkış oyunlarının ve tüm özelliklerinin belli olacağı iddia edildi.
 
   Konsolun özellikleriyle ilgili de bazı dedikodular mevcut. Buna göre konsolun Blu-ray oynatıcısı mevcut ve sürekli olarak internet bağlantısı gerektiriyor. Sistem ise Windows 8 tabanlı olarak çalışıyor.
 
   Yeni nesil Xbox'ın 2 farklı şekilde piyasaya sürüleceği söyleniyor. Normal modelin fiyatı 499$ olarak belirtilmiş, 299$'lık paket için ise 2 yıllık Xbox Live Gold üyeliği gerekeceği ve aylık 10$ ödeneceği iddia ediliyor.
 
   Son olarak ise yeni bir Xbox 360 modelinden söz ediliyor. Stingray kod adlı bu model şu an piyasada bulunan Xbox 360'dan çok daha ucuz bir şekilde piyasada olacak. Bu sayede hem yeni nesili piyasaya sunan Microsoft, revize edilmiş Xbox 360 ile birlikte kar etmeye devam edebilecek.
 
    Açıklanan tüm bu özelliklerin şu an dedikodu aşamasında olduğunu belirtmemiz gerek. Ancak eğer bu söylentiler doğru çıkarsa özellikle sürekli bağlantı sistemi oyuncuların pek de hoşuna gitmeyecektir. Sonuç olarak resmi açıklamaları beklemekte fayda var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 1 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 2 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 2 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 3 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler