Korku Serisinin Yeni Oyunu Pathologic 3 Duyuruldu

08.10.2024 21:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Korku hayranlarına hitap edecek yepyeni bir seri oyunu yolda. Geliştirici Ice-Pick Lodge tarafından biz oyun severlere sunulan korku rol yapma serisinin en yeni oyunu Pathologic 3 resmi olarak duyuruldu. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 2025 yılı içerisinde piyasaya sürülecek.
 
Pathologic 3 ile korkuyu diplerde yaşayacaksınız
 
 
 
Birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber ilerleyebileceğimiz korku oyununda, kasabayı kasıp kavuran ölümcül bir hastalığın gizemini çözmek için büyük bir uğraş verecek ve çok geç olmadan hastalığı durdurmak temel amacımız olacak. Zaman yolculuğu mekaniğinin önemli olduğu devam oyununda, oyuncuların kasabayı kurtarmak için toplamda 12 günü olacak.
 
Burada yer aldığımız süre boyunca olayları değiştirmek ve yeni sonuçların kilidini açmak için türlü hamleler gerçekleştirebileceğiz. Zamanı bükebileceğimiz ve manipüle edebileceğimiz oyunun duyuru fragmanı da yayınlanmış durumda. Bu fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Pathologic 3'ün 2025 yılı içerisinde PS5, Xbox Series X/S ve PC için çıkması bekleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Serisinin Yeni Oyunu Pathologic 3 Duyuruldu Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Overwatch 2'nin Yeni Sezonu 15 Ekim'de Başlıyor: İşte Detaylar 08 Ekim Amazon'un Sunduğu Throne and Liberty Üç Milyon Oyuncuya Ulaştı 08 Ekim Beklenen Oldu: Red Dead Redemption PC'ye Geliyor! 08 Ekim Ubisoft Satın Alınma Tekliflerini Değerlendirdiğini Açıkladı 08 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler