Yeni Battlefield Oyunu Çıkışıyla 45 Farklı Silah Sunacak

22.09.2024 15:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts tarafından biz oyun severlere sunulacak olan yeni Battlefield oyunu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Bekleyiş sürerken oyuna dair resmi detaylar ortaya çıkıyor. Şu ana kadar öğrendiğimiz bilgilerle beraber oyun modern bir deneyim sunmayı hedefliyor ve bununla beraber 64 oyunculu haritaların geri dönüşüne tanıklık etmeye hazırlanıyoruz.
 
Yeni Battlefield oyunu için beklentiler yüksek
 
 
 
Klasik Battlefield sınıflarının yer alacağı yeni seri oyunu, Insider Gaming'den Tom Henderson tarafından bildirilene göre 45 farklı silah sunacak. Bu silah çeşitleri oyunun çıkışı ile beraber yer alacak. Yani daha sonrasında yeni silahların eklenmesi bekleniyor. Henderson, bir sonraki Battlefield'ın 2020'lerin sonlarında geçeceğini ve ana hikayenin NATO'ya karşı özel bir askeri grubun çatışmasını aktaracağını belirtiyor.
 
Yukarıda bahsettiğimiz 45 farklı silah çeşidi oyunun çok oyunculu tarafında yer alması bekleniyor. DICE stüdyosu tarafından biz oyun severlere sunulacak yeni oyunda yaklaşık olarak 10 farklı çok oyunculu haritanın bulunması planlanıyor. Raporlara bakacak olursak, bir sonraki Battlefield'ın 2025 yılının Ekim ayında gelmesi bekleniyor.
 
Öte yandan EA'den Vince Zampella yakın zamanda yeni Battlefield'ın Nintendo'nun henüz duyurulmamış yeni nesil konsolunda "görmeyi çok istediğini" söyledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Concord Yönetmeni Oyunun Kapatılmasının Ardından İstifa Etti 1 Saat önce God of War: Ragnarök, Steam'de 23 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı 4 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Büyük Final Bugün! 4 Saat önce Lies of P Yönetmeni: Yeni DLC ve Devam Oyunuyla Çıtayı Yükselteceğiz 4 Saat önce Yeni Battlefield Oyunu Çıkışıyla 45 Farklı Silah Sunacak Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler