Microsoft Flight Simulator 2024 vs 2020 Grafik Karşılaştırma Videosu

24.09.2024 16:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından biz oyun severlere sunulacak olan uçuş odaklı simülasyon oyunu Microsoft Flight Simulator 2024 ile 2020 sürümlerini karşılaştıran yepyeni bir video yayınlandı. YouTube platformu üzerinden yayınlanan video sayesinde oyunun nasıl bir değişim yaşadığını doğrudan gözlemleyebiliyoruz.
 
Microsoft Flight Simulator 2024 üst düzey grafiklere sahip
 
 
 
YouTube üzerinde yer alan içerik üreticisi ObsidianAnt tarafından yayınlanan yeni video, 2024 sürümü ile 2020 sürümünü grafik anlamında karşılaştırıyor. Dolayısıyla iki sürüm arasındaki farklar direkt olarak ortaya çıkıyor. Videoya bakacak olursak elbette yeni sürümün çok daha iyi bir şekilde göründüğünü ve oldukça fazla ayrıntının olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Microsoft Flight Simulator 2024 çok daha zengin ayrıntılarla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Örnek verecek olursak, zeminin artık sadece bir yükseklikten ibaret olmadığını bunun yerine küçük taşlarla, kayalarla, çakıllarla ve çok daha fazlasıyla çevrili olduğunu aktarabiliyoruz. Bununla beraber oyuncular, gün doğumu ve gün batımı sırasında daha iyi gökyüzü ve atmosfer ile karşı karşıya kalıyor ve gerçekçi anlamda üst düzey bir yapıyla buluşuyoruz.
 
Dikkat çekici grafiksel iyileştirmeleri ile ön plana çıkmaya hazırlanan Microsoft Flight Simulator 2024, 19 Kasım tarihinde piyasaya sürülmeyi bekliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'ten 5 Saatlik Oynanış Videosu Ortaya Çıktı 2 Saat önce God of War: Ragnarok İçin Yeni Mod PSN Zorunluluğunu Kaldırıyor 3 Saat önce Microsoft Flight Simulator 2024 vs 2020 Grafik Karşılaştırma Videosu Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Black Myth: Wukong İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 1.7 GB Boyutunda 4 Saat önce Sega, Sonic Odaklı Yeni Canlı Yayın Etkinliği Düzenleyecek 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler