9 Yıl Sonra GTA 5 İçin BattlEye Hile Güncellemesi Yayınlandı

21.09.2024 16:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından 2013 yılında biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu GTA 5 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile beraber BattleEye adıyla bir hile programı oyuna dahil edildi. Bu doğrultuda hilecilerin önüne geçilmesi hedefleniyor.
 
GTA Online'da hilecilere dur denilmek isteniyor 
 
 
 
Oyunun çıkışından bu yana yer almayan hile programının şimdi yayınlanması belli başlı eleştirileri beraberinde getiriyor. Bildiğiniz üzere oyunun PC sürümünde uzun bir süredir hile sorunları mevcuttu. Özellikle çevrimiçi mod olan GTA Online tarafında oyuncuların sıkça şikayet ettiğini görebiliyoruz. Hileciler sebebiyle oyunu bırakanlar, oyun zevkinin baltalanması ve daha birçok sebeple beraber, oyun bir noktada oynanamaz duruma geliyor.
 
Rockstar Games tarafından geliştirilen yeni hile programı sayesinde GTA Online tarafında hilecilerin önüne geçilmek isteniyor. Bununla birlikte bildiğiniz üzere GTA dünyasında oyun modları bir hayli önemli. Mevcut hile programı ile modların etkilenip etkilenmeyeceği bilinmiyor. Örneğin bir mod hile programı tarafından farklı bir şekilde algılanabilir ve bu da o modu kullanamaz duruma getirebilir. Umuyoruz ki geliştirici ekip bu durum için de bir çözüm getirir.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CROSSBOW: Bloodnight 27 Eylül'de Konsollara Geliyor 7 Dk önce RPG To the Moon 8 Ekim'de PS5 ve Xbox Series için Çıkıyor 21 Dk önce 9 Yıl Sonra GTA 5 İçin BattlEye Hile Güncellemesi Yayınlandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Epic Games Bu Hafta İki Farklı Oyunu Ücretsiz Veriyor 2 Saat önce Netflix Oyun Kütüphanesi Genişliyor: İşte Gelecek Yeni Oyunlar 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler