Just Cause'un Yaratıcısından Yeni Oyun: İlk Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

26.10.2024 20:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Avalanche'ın kurucu ortağı ve Just Cause'un yaratıcısı Christofer Sundberg, yepyeni oyunları hakkında çeşitli ekran görüntülerini bizlere sundu. Açıklanan detaylara bakacak olursak, yeni oyun büyük çaplı (AAA) bir yapıya sahip olacak ve aynı zamanda açık dünyayı içerecek.
 
GTA ve Mafia havasına sahip
 
 
 
Bir sonraki proje, Sundberg'in yeni stüdyosu Liquid Swords tarafından geliştirme aşamasında bulunuyor. Ancak ne yazık ki ekran görüntülerinin haricinde proje hakkında pek fazla detay sahibi değiliz. Ekran görüntüleri dışında Liquid Swords stüdyosu, oyun hakkında bilgi sunmadı. Hatta oyunun adını bile bilmiyoruz.
 
Ortaya çıkan ekran görüntülerine bakacak olursak daha çok GTA ile Mafia havasını barındırdığını doğrudan gözlemleyebiliyoruz. Hatta bir noktada oyuncular GTA oyununa bile rakip olacağını belirtiyor. Ancak oyun hakkında detay sahibi olmadığımızdan dolayı kıyaslama yapamıyoruz.

Ekran görüntüleri (Yukarıdaki görüntüler de oyuna ait)
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Like a Dragon Gaiden'ı 4 Saat Kadar Ücretsiz Oynayabiliyorsunuz 26 Ekim The Thing: Remastered İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı 26 Ekim Just Cause'un Yaratıcısından Yeni Oyun: İlk Ekran Görüntüleri Paylaşıldı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Horizon Zero Dawn Remastered PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 26 Ekim Dead Island 2 Rekora Koşuyor: 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı 26 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler