BG3 Yöneticisi: The Lost Crown'un Düşük Satışlarından Ubisoft Sorumlu

25.10.2024 18:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Açık dünya izometrik aksiyon rol yapma oyunu Baldur's Gate 3 stüdyosu Larian'ın yayın yönetmeni, Prince of Persia: The Lost Crown'ın beklentilerin altında satmasının suçlusunun Ubisoft yönetimi olduğunu söylüyor. Bu açıklamayla beraber yanlış politikalar izlendiğini ve bunun derhal değiştirilmesi gerektiğini vurguluyor.
 
Yayın yönetmeni Michael Douse çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Twitter platformu üzerinde yayınlanan yeni bir gönderide Michael Douse, oyunun oyuncular tarafından sevilmesine rağmen arka planda başarısız olmasının geliştirici ekip yüzünden olduğunu aktarıyor. Bu doğrultuda ilk etapta oyunun Steam platformuna gelmediğini, 7 ay sonra bu platforma gelişinin bir anlamı olmadığını belirtiyor. Bununla beraber oyunların ilk gün Steam'e gelmesi gerektiğini söylüyor.
 
Oyun bildiğiniz üzere ilk etapta PC platformu için Epic Games Store ve Ubisoft Store'da yayınlandı. Bu da Steam kullanıcılarının oyuna erişmesine engel oldu. Douse bu konuya vurgu yaparak şu açıklamalarda bulundu:
 
“Ubisoft şirketinin son zamanlardaki en dikkat çekici ve tartışmasız oyunu 2021 yılında çıkan Far Cry 6'ydı. Daha sonra The Crew, Mirage ve Avatar oyunları piyasaya sürüldü ve pek de iyi performans gösteremedi. Bu yüzden Prince of Persia serisinin yan oyunu aynı durumdan nasibini aldı. Eğer oyun Steam'de yayınlansaydı, sadece pazar başarısı elde etmekle kalmaz aynı zamanda ekibin güçlü olduğu algısı da ön plana çıkardı.”
 
Ubisoft, bu haftanın başlarında Prince of Persia: The Lost Crown'dan sorumlu ekibi dağıttığı ve ekibi başka projelere kaydırdığı yönündeki haberleri doğruladı.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BG3 Yöneticisi: The Lost Crown'un Düşük Satışlarından Ubisoft Sorumlu Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Call of Duty: Black Ops 6 Çıktı! Game Pass'te Mevcut 3 Saat önce Epic Games Bu Hafta İş Birliği Odaklı Oyunu Ücretsiz Veriyor 4 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Çıkış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce Yakuza Kiwami, Nintendo Switch İçin Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler