Monster Hunter Wilds Açık Betası 31 Ekim'de Başlıyor

24.10.2024 12:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından piyasaya sürülecek olan Monster Hunter serisinin en yeni oyunu Monster Hunter Wilds için açık beta test süreci başlıyor. Açıklanan detaylara göre oyunun açık betası PC platformu için geçerli olacak ve 31 Ekim'de başlayacak.
 
Monster Hunter Wilds betasında oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebileceksiniz
 
 
 
31 Ekim tarihinde başlayan açık beta testi, 3 Kasım tarihine kadar sürecek. Bu sayede oyunu resmi çıkışından önce test etme imkanına sahip olabileceksiniz. Beta testi kapsamında avcılar, iki farklı silah durumuna sahip olacak. Biri kılıcınızın kınında olduğu, diğeri ise kılıcın çekilmiş olduğu durum. Eğer kılıcınız kınındaysa hareket hızınız artış gösteriyor ancak çekili bir şekilde duruyorsa hareketiniz sınırlı oluyor.
 
Bununla beraber oyuncular, beta kapsamında Seikret adlı canlıyı binek olarak kullanabiliyor. Bu sayede etrafı dolaşabiliyor ve buralarda neler olup bittiğini görebiliyorsunuz. Bu canlı, sizi mevcut görevinize otomatik olarak yönlendirebiliyor ve oldukça kolaylık sağlıyor.
 
Açık beta sürümü oyunun final versiyonunu temsil etmese de PC sisteminizi test etmenizi olanak tanıyor. Monster Hunter Wilds, 28 Şubat tarihinde piyasaya sürmeye hazırlanıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Roblox'tan Türkiye Adımı: Ofis Açacak 21 Dk önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Modu Fallout: London 1 Milyon İndirmeye Ulaştı 1 Saat önce Starfield İçin Yeni Mod NPC'lere Günlük Rutinler Ekliyor 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Açık Betası 31 Ekim'de Başlıyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Prince of Persia: The Lost Crown Ekibi Ubisoft Tarafından Dağıtıldı 23 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler