Black Myth: Wukong, Xbox Series X/S Konsolları İçin Derecelendirildi

21.10.2024 16:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Game Science stüdyosu tarafından biz oyun severlere sunulan aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wukong, yeni platformlara çıkmaya devam ediyor. Daha önce PlayStation konsollarına özel olarak piyasaya sürülen bu yapım, Xbox Series X/S konsolları için derecelendirilmiş durumda.
 
Black Myth: Wukong için yeni genişleme paketi yolda
 
 
 
Oyunların derecelendirilmesi genel olarak yakın zamanda bir yeniliği görebileceğimiz anlamına geliyor. Dolayısıyla Black Myth: Wukong'un ESRB tarafından Xbox Series X/S için derecelendirilmesi, yakında bu sürümü görebileceğimiz niteliğini taşıyor. Game Science tarafından henüz resmi olarak bir duyuru yapılmamış olsa da yakında Xbox konsol sürümünü görmemiz mümkün.
 
Bu yılın başlarında piyasaya sürülmesinden önce Game Science, oyunun Xbox sürümlerine de geleceğini bizlere duyurdu ve bu süreyi oldukça kısa hale getirmeye çalıştıklarını aktardı.
 
Sevilen oyun Black Myth: Wukong, şu anda PlayStation 5 ve PC için mevcut. Ayrıca PlayStation 5 konsollarına özel fiziksel sürümler de piyasaya sürülecek. Oyun şu ana kadar dünya çapında 20 milyondan fazla adet sattı. Geliştirici ekip ayrıca bir genişleme paketi üzerinde çalışıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alan Wake 2 İçin Ücretsiz Anniversary Güncellemesi Geliyor 4 Saat önce Marvel's Spider-Man 2 PC Standart Sürüm ile Dijital Deluxe Detayları 5 Saat önce Indiana Jones ve Great Circle Oynanış Videoları Ekim Sonunda Gelecek 6 Saat önce Black Myth: Wukong, Xbox Series X/S Konsolları İçin Derecelendirildi Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Bloober Team, Artık Daha İyi Oyunlar Yapacağının Güvencesini Verdi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler