State of Decay'in PC Sürümü Adına Yeni Bilgiler

17.07.2013 02:45 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz dönemde Xbox 360 sürümü çıkışını yapan State of Decay'in PC sürümü halen geliştirilmekte. Oyunun PC sürümünden fazla haber alamadığımız şu günlerde yapımcılar, yeni bilgiler paylaştı.

    Gelen haberlere göre Undead Labs, State of Decay'in PC sürümü için Steam'in Early Access sisteminden faydalanmak istiyor. Bu sistemde oyuncular, belli bir indirimden faydalanarak oyunun beta sürümünü satın alıyor. Oyunun topluluk merkezi aracılığıyla da yapımcı ile oyuncu arasında kolay bir bağlantı kuruluyor.
 
    Bunun haricinde paylaşılan bilgilere göre State of Decay'in PC sürümünde bir FPS kısıtlaması bulunmayacak. Daha yüksek çözünürlük desteğiyle çıkacak olan oyunun çıkış tarihi için en geç bu senenin sonu gösteriliyor. Yani Undead Labs, 2014 senesine pek sıcak bakmıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
State of Decay Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Undead Labs Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alan Wake 2 İçin Ücretsiz Anniversary Güncellemesi Geliyor 4 Saat önce Marvel's Spider-Man 2 PC Standart Sürüm ile Dijital Deluxe Detayları 5 Saat önce Indiana Jones ve Great Circle Oynanış Videoları Ekim Sonunda Gelecek 6 Saat önce Black Myth: Wukong, Xbox Series X/S Konsolları İçin Derecelendirildi 7 Saat önce Bloober Team, Artık Daha İyi Oyunlar Yapacağının Güvencesini Verdi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler