Enis Kirazoğlu Duyurdu: Yeni Oyun Anomaly President Geliyor

20.09.2024 14:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Anomaly Agent geliştiricisi (Enis Kirazoğlu'nun başında bulunduğu) Phew Phew Games, yepyeni yandan görünümlü roguelike aksiyon oyunu Anomaly President'ı duyurdu. Açıklanan detaylara göre oyun, Steam platformu üzerinden erken erişim olarak piyasaya sürülecek. Oyunun ne zaman çıkacağı henüz belli değil.
 
Anomaly President bir yıl boyunca erken erişim sürümünde kalacak
 
 
 
Anomaly President ortaya çıkan bilgilere göre erken erişim süreci boyunca tamamen baştan sona oynanabilir olacak. Ancak hikayenin sonu tamamlanmayacak ve haritanın tüm alanlarına erişim sağlanamayacak. Oyun en az 1 yıl boyunca erken erişim sürümünde kalacak ve bu süreç boyunca yeni içerikler ve iyileştirmeler oyuna dahil olacak. Bununla beraber Enis Kirazoğlu oyunu şekillendirmek için sizlerden gelen geri bildirimlerin önemseneceğini vurguluyor.
 
Anomaly President, ilk oyundan bağımsız yeni bir oyun olarak bizlere sunulmak isteniyor. İlk oyuna göre daha fazla mekanik, daha sağlam atmosferler ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Bununla beraber oyunun adından da anlaşılacağı üzere siyasi bir tema işleniyor. Dünyayı felakete sürükleyen bir başkanı devirme görevini üstlenebileceğimiz yapımda, başkanlığa aday olmak ve önümüze çıkan tehditleri ortadan kaldırmamız gerekiyor.
 
Kısacası yeni oyun içerisinde gündüzleri başkan adayı olarak oy toplamaya çalışıyor, geceleri ise içimizdeki savaşçıyı ortaya çıkararak tehditleri yok edebiliyoruz. Bunun yanı sıra oyunun kısa bir fragmanı yayınlanmış durumda. Bu içeriğe aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı 1 Saat önce Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman 2 Saat önce Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 4 Saat önce Korku Oyunu Sorry We're Closed, PC Üzerinden 14 Kasım'da Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Enis Kirazoğlu Duyurdu: Yeni Oyun Anomaly President Geliyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler