CROSSBOW: Bloodnight 27 Eylül'de Konsollara Geliyor

21.09.2024 18:33 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici Hyperstrange, hızlı tempolu tek oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu CROSSBOW: Bloodnight'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için 27 Eylül'de yayınlayacağını duyurdu.
 
CROSSBOW: Bloodnight ilk olarak 24 Eylül 2020'de Steam üzerinden PC'ye, ardından 29 Ocak 2021'de Switch'e geldi.
 
1139 yılında Papa Innocent II tarafından toplanan Lateran İkinci Konseyi, tatar yayının kullanımına yasak getirdi. Konsey, onun durdurulamaz gücünü tanrısız, doğası gereği şeytani olarak gördü. Tamamen haksız değillerdi.
 
Cennet ve cehennem güçleri arasındaki dengeyi korumaya yemin etmiş avcılardan oluşan eski bir tarikatı olan Tatar Yayı Meclisi, tüm zorluklara rağmen galip geldi. 1666 yılında, ateş ve veba Londra'yı harap ederken, Meclis şimdiye kadarki en büyük meydan okumasıyla karşı karşıyadır. Öteden Gelen Antik Dehşet, gerçekliğimize doğru yol almaktadır. Ardından, karanlıkta bir sürü kabus yaratığı ortaya çıkar. Kanlı Gece üzerimize geldi, av başlasın! 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Piyasadan Kaldırılan Concord'un Maliyeti 400 Milyon Dolarmış! 55 Dk önce Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii, Konsollar ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce Naruto: Ultimate Ninja Storm 25 Eylül'de iOS ve Android'e Geliyor 4 Saat önce CROSSBOW: Bloodnight 27 Eylül'de Konsollara Geliyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. RPG To the Moon 8 Ekim'de PS5 ve Xbox Series için Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler