Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman

20.09.2024 17:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını SEGA ve geliştiriciliğini Ryu Ga Gotoku Studio’nun üstlendiği Yakuza serisinin en yeni oyunu Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii resmi olarak duyuruldu. Açıklanan detaylara göre oyun dünya çapında 28 Şubat 2025 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam, Microsoft Store) için piyasaya sürülecek.
 
Yakuza in Hawaii'de karada ve denizde mücadele başlıyor
 
 
 
Hafızasını kaybeden ve kendini açık denizde bir korsan olarak bulan Goro Majima'nın macerasını konu alabileceğimiz yapımda yepyeni bir efsane başlıyor. Kayıp anılarım ve efsanevi bir hazinenin peşinde koşabileceğimiz oyunda karada ve denizde büyük savaşlara giriş yapabiliyoruz. Eski bir yakuza olarak yer aldığımız oyunda yeni bir korsan kaptanı olarak maceraya atılıyor ve mürettebatımızla beraber korsan temasını deneyimleyebiliyoruz.
 
Yakuza olduğu günlerin ardından korsan hayatı süren bir kaptan ve tayfasıyla modern bir korsan macerasına atılabileceğiniz oyunda, yitik hatıraların ve hazinenin peşinde karada ve denizde nefes kesen çarpışmalara giriş yapabiliyorsunuz.
 
Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Standart sürüm 60 dolar, Deluxe sürüm ise 75 dolardan satışta.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devil May Cry Animasyon Dizisinin Tarihi Belli Oldu: İşte Yeni Fragman 1 Saat önce No More Room in Hell 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı 4 Saat önce Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler