Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı

05.10.2024 12:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Konami ve geliştiriciliğini Bloober Team ekibinin üstlendiği kült korku klasiği Silent Hill 2'nin yeniden yapım sürümü için çıkış fragmanı yayınlandı. Ölen eşinden bir mektup alan James karakterini kontrol edeceğimiz oyunda yeni görsellerle, animasyonlarla, ortamlarla ve çok daha fazlasıyla maceraya atılabileceğiz.
 
Silent Hill 2 Remake yeni teknoloji destekleriyle geliyor
 
 
 
Üst düzey grafiklerin ve ses sisteminin bulunduğu yeniden yapım sürümünde aynı zamanda ışın izlenmesi ve diğer son teknoloji teknik geliştirmelerin olduğunu belirtmekte fayda var. Silent Hill dünyası bu desteklerle beraber dibine kadar yaşanacak bir yapıyı içeriyor.
 
Orijinal oyun tarzını koruyan ancak diğer yandan geliştiren yeniden yapım sürümü, hem hayranlara hem de yeni gelecek oyunculara hitap ediyor.
 
Beklenen remake projeler arasında yer alan Silent Hill 2, PlayStation 5 ve Steam üzerinden PC için 8 Ekim'de çıkacak. Şimdi ise oyunun çıkış fragmanı yayınlanmış durumda. Bu fragmana aşağıdan ulaşabilir ve izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 4 Saat önce Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 5 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 6 Saat önce Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler