Boks Oyunu Undisputed Bir Milyon Satış Sayısına Ulaştı

25.10.2024 13:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Bağımsız geliştirici Steel City Interactive tarafından biz oyun severlere sunulan boks oyunu Undisputed için yeni bir dönüm noktasına ulaşıldı. Açıklanan detaylara bakacak olursak, oyun çıkışından bu yana şu anda 1 milyon satış sayısını aşmış durumda.
 
Undisputed kendi çapında başarı elde etti
 
 
 
GamesIndustry tarafından yayınlanan yeni bir habere göre Undisputed tüm platformlarda dünya çapında 1 milyondan fazla sattı. Oyun, Steam platformunda bir buçuk yıldan fazla süredir erken erişim sürümüyle yer aldı ve bu ayın başlarında tam sürüm olarak piyasaya sürüldü.
 
Steel City Interactive CEO'su Ash Habib çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: “12 ila 13 yıldır bir boks oyunu yoktu. Erken erişim süreci ile beraber kendi topluluğumuzu oluşturma yolunda iyi bir adım attık. Daha güçlü bir çıkış umuyordum ancak bunu karşılaştırabileceğim bir ölçüt bulunmuyor. Çünkü bu bizim ilk oyunumuz.”
 
Oyun şu anda Steam platformunda 37 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Bunun yanı sıra karışık incelemelerle karşımıza çıkıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta İş Birliği Odaklı Oyunu Ücretsiz Veriyor 21 Dk önce Dragon Age: The Veilguard Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Yakuza Kiwami, Nintendo Switch İçin Çıktı 2 Saat önce Boks Oyunu Undisputed Bir Milyon Satış Sayısına Ulaştı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Sniper Elite: Resistance Çıkış Tarihi Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler