Yakuza Kiwami, Nintendo Switch İçin Çıktı

25.10.2024 14:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakuza serisi bildiğiniz üzere dünya çapında popüler olan ve hemen hemen tüm platformlarda yer alan bir yapıya sahip. Ancak Nintendo Switch söz konusu olduğunda seri oyunlarının olmadığını görebiliyoruz. Şimdi ise açıklanan detaylara göre Yakuza Kiwami, Switch platformuna geldi ve artık oyuncular oyunu dilediği yerden deneyimleyebiliyor.
 
Yakuza Kiwami ile seri Switch'e gelmeye hazırlanıyor 
 
 
 
Sega, bildiğiniz üzere Ağustos ayında Yakuza Kiwami ile Yakuza serisini Ekim ayında Switch'e getireceğini duyurdu ve oyunun şu anda çıktığını aktarabiliyoruz. Orijinal Yakuza oyununun yeniden yapımı olan Yakuza Kiwami, oyuncuları Kamurocho'nun küçük ama yoğun açık dünya ortamına götürüyor.
 
Bununla beraber oyunda ana karakterimiz Kazuma Kiryu olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca Akira Nishkiyama ve Goro Majima'ya odaklanan ek hikaye içeriklerinin de olduğunu aktarmakta fayda var. Yakuza Kiwami şu anda PS4, Xbox One ve PC'de de mevcut durumda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 Çıktı! Game Pass'te Mevcut 30 Dk önce Epic Games Bu Hafta İş Birliği Odaklı Oyunu Ücretsiz Veriyor 1 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Çıkış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Yakuza Kiwami, Nintendo Switch İçin Çıktı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Boks Oyunu Undisputed Bir Milyon Satış Sayısına Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler