"Naughty Dog, En İyi Konsol Oyunu Yapımcısı"

Nathan Drake'in oyun dünyasında bıraktığı iz, uzun süre akıllarda kalaca ve pek çok yapımcıya ilham olacak gibi...
30.05.2010 00:11 Talha Aynacı

     Merakla beklenen yeni yapımı Enslaved çalışmalarına devam eden Ninja Theory ekibi, ailecek Naughty Dog fanatiği olduklarını bu sözlerle açıklıyor; "Naughty Dog, en iyi konsol oyunu yapımcısı."
 
     Aslında biraz daha geriye gitmek gerekirse, Enslaved dağıtımcısı olarak açıklanan Namco-Bandai'de Uncharted 2'yi işaret ederek, mantık olarak bu oyunun üzerine kurulu bir yapım inşaa ettiklerini dile getirmişti. Ve hatırlayacağınız gibi Ninja Theory, PS3'e özel çıkan ilk yapımlardan birisi olan Heavenly Sword ile karşımıza çıkmıştı.
 
     Ninja Theory patronu Tameem Antoniades yaptığı açıklamada ; "Uncharted 2 bir aksiyon - macera oyununun olması gerektiği gibi bir kalıp oluşturdu. Bu sanki biz onları kopyalıyormuşuz gibi anlaşılmasın. Bizim oyunumuz tamamen farklı hikaye, farklı karakterler, daha çok yakın dövüşe odaklı ve farklı ayarlar üzerine kurulu. Gelmek istediğim nokta; sanırım hem benim hemde tüm ekibin Naughty Dog'a karşı büyük bir hayranlığı var. Onlar şu anda sektörde iş yapan en iyi konsol yapımcısı ekip."
 
Enslaved, yıl içerisinde çıkış yapabileceğinin sinyallerini vermişti.
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Enslaved Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 10 Dk önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 1 Saat önce Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi 1 Saat önce Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler