Yapımcı, Sunser Overdrive Hakkında Çıkan Teknik Söylentileri Yalanladı

11.05.2014 11:17 Ömür Gencer


      Geçtiğimiz günlerde  bazı kaynaklar Xbox One'a özel olarak çıkacak olan Sunset Overdrive'ın 1080p/60 fps'de bazıları da 1080p/30 fps'de çalışacağını paylaşmıştı. Bugün ise oyunun pazarlama müdür James Stevenson Twitter ve NeoGAF üzerinden bu söylentileri kesin olarak yalanladı. Stevenson çözünürlüğün hala optimize edilme aşamasında olduğunu belirtti ve oyundaki ulaşılması hedeflenen teknik detaylar hakkında şunları söyledi:
   
    "Oyuna koyduğumuz teknik hedefler oynanış ve dizayn odaklı. Drew ve Marcus, ekranda binlerce düşmanın ve bolca efektin bulunduğu bir açık dünya oyunu yapmak istiyorlar. Oyunun vizyonu bu ve teknik olarak yaptığımız her şeyi bu vizyonu yakalamak için yapıyoruz. Yani hala oyunu optimize etme aşamasındayız. Bilgiler kesinleştiğinde size de bildireceğiz."
 
    Verilen diğer bilgiler arasında oyunda gece ve gündüz döngüsünün bulunmayacağı, oyunun zamanın oyuncular tarafından seçileceği bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sunset Overdrive Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı Bugün Başlıyor! 20 Dk önce Oynaması Ücretsiz Mobil Oyun Disney Pixel Çıkış Tarihi Açıklandı 27 Dk önce VCT Ascension EMEA 2024 Şampiyonu Apeks Oldu! 2 Saat önce Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler