Yapımcı, Sunset Overdrive'ın Neden Xbox One'a Özel Olarak Geldiğini Açıkladı

10.05.2014 01:37 Ömür Gencer


     Bir enerji içeceğinin sebep olduğu salgınla mücadele edeceğimiz oldukça renkli ve bir o kadar da eğlenceli oyun Sunset Overdrive bildiğiniz gibi Xbox One'a özel olarak çıkıyor. Daha önce "Ratchet and Clank" ve "Resistance" gibi Playstation'a özel oyunlar geliştiren Insomniac Games'in, Sunset Overdrive'ı Xbox One'a özel çıkarması PS4 kullanıcılarını oldukça üzdü.
 
     Oyunun sadece Xbox One'a gelmesi üzerine yapılan olumsuz yorumlara Insomniac Games'in pazarlama müdürü James Stevenson Twitter üzerinden "İstediğiniz deyin. Microsoft oyunun hayata geçirilmesini sağladı ve oyunun vizyonuna sadık kaldı. Harika bir ortak oldular" dedi.
 
   Oyun forumu NeoGAF'de Insomniac Games oyunlarını Playstation'da oynamaya alışmış ve Sunset Overdrive'ın Xbox One'a özel olarak gelmesinden şikayet eden kitleye Stevenson şu mesajı verdi: "Böyle düşündüğünüz için üzgünüm fakat bize ve oyunun vizyonunun hayata geçmesine inanan, hayal gücümüzü kullanmamıza izin verecek bir grupla ortak olmamız gerektiğini biliyorduk. Tüm bunlar göz önüne alınınca Microsoft, Sunset Overdrive'ı hayata geçirmemizde harika bir ortaktı."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sunset Overdrive Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı Bugün Başlıyor! 12 Dk önce Oynaması Ücretsiz Mobil Oyun Disney Pixel Çıkış Tarihi Açıklandı 19 Dk önce VCT Ascension EMEA 2024 Şampiyonu Apeks Oldu! 2 Saat önce Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler