Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu

19.09.2024 20:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan PlayStation'ın 30. yıl dönümüne özel yepyeni koleksiyon sürümleri duyuruldu. Koleksiyona bakacak olursak hem PlayStation 5 hem de PlayStation 5 Pro'ya özel olduğunu aktarabiliriz.
 
PlayStation 5 yepyeni koleksiyon sürümüne kavuşuyor
 
 
 
30. yıl dönümüne özel PlayStation 5'in dijital sürümü, orijinal PlayStation ile aynı renkte bir konsolu bizlere sunacak. Bununla beraber uyumlu bir DualSense kontrol cihazı, disk sürücüsü için konsol kılıfı (hala ayrı satılıyor), dikey bir stant, 1 adet poster, 1 adet orijinal PlayStation temalı kablo bağlantı yuvası ve çok daha fazlasını içerecek.
 
PlayStation 5 Pro koleksiyon sürümüne bakacak olursak, yukarıda saydığımız aksesuarların yanı sıra DualSense Edge ve DualSense Şarj İstasyonu da yer alacak. Açıklanan detaylara göre PlayStation 5 Pro'nun üzerinde bir numara olacağı ve konsolun dünya çapında 12.300 adetle sınırlı kalacağı aktarılıyor.
 
 
 
Öte yandan 30. yıl dönümüne özel DualSense ve DualSense Edge kontrolcüsü ayrı ayrı da satışa sunulacak. Koleksiyon ön siparişleri 26 Eylül tarihinde başlayacak ve 21 Kasım'da satışa sunulacak. Fiyatlar henüz belli değil.
 
Son olarak PlayStation Direct'in mevcut olduğu bölgelerde, PlayStation Network hesabı olan oyuncular PS5 Pro, Portal ve DualSense Edge'in ön siparişini buradan verebilecek. Olmayan bölgelerde ise resmi satıcılar aracılığıyla ön sipariş şeklinde satın alım yapabileceksiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler