Resident Evil 2 Remake'e Şimdi de Geralt Modu Geldi

02.02.2020 14:04 Özgür Eroğlu

2019 yılının en önemli yapımlarından olan Resident Evil 2 Remake'e The Witcher evreninden bir karakter daha eklendi. Bu seferki mod ise oyuna Geralt of Rivia'yı ekliyor.
 
Fluffyquack tarafından yaratılan bu mod ile birlikte Resident Evil 2 Remake'i Geralt olarak oynayabiliyorsunuz. Ancak en yazık ki kılıçlarınızı kullanamıyorsunuz. Onun yerine oyundaki silahlarla Geralt'a farklı bir hava katabilirsiniz.
 
Buraya tıklayarak moda ulaşabilirsiniz. Ciri modu için buraya tıklayabilirsiniz. Resident Evil 2 Remake şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC için erişilebilir durumda. Moda ait görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 2: Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant, Destiny 2 Simgelerini Taklit Etmekle Suçlanıyor 1 Saat önce Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 5 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 6 Saat önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler