Foamstars Artık Oynaması Ücretsiz Oldu

06.10.2024 22:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix tarafından bu yılın başlarında PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen Foamstars için yeni bir hamle gerçekleştirildi. Oyun için geçtiğimiz süreçte PlayStation Plus Essential hizmetine dahil edildikten sonra tepkilerin ılımlı olduğu görüldü. Nişancı oyunu geldiğimiz noktada 6. sezona ulaştı ve artık tam anlamıyla oynaması ücretsiz oldu.
 
Foamstars eğlencesi artık tamamen ücretsiz 
 
 
 
Altıncı sezon diğer adıyla Diamond Jam, oyunun oynaması ücretsiz bir yapıya geçilmesini sağlıyor. Bu sezon içerisinde oyuncular Diamond Chips toplayıp bunları eşyalarla takas edebileceği Diamond Trade sistemine kavuşuyor. Diğer taraftan oyunda yer alan Smash the Star modu 5 farklı haritaya kavuşuyor. Bunların dördü Rubber Duck Party'de geriye kalan biri ise Extreme Party'de aktif hale geliyor.
 
Bununla beraber yeni sezon Squad Missions moduna benzersiz ödüller sunan yeni boss savaşlarını dahil ediyor. Foamstars bildiğiniz üzere ilk etapta ücretli bir şekilde satılıyordu. Oyunu satın alanlar veya 6 Şubat ile 5 Mart arasında PlayStation Plus'ta kütüphaneye dahil eden kullanıcılar, Legacy Gifts DLC'sine ücretsiz olarak erişim hakkı elde ediyor.
 
Legacy Gifts ek paketi içerisinde özel bir renk stiline sahip 12 Bubble Beastie Skin, Legacy title ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
 
 
Bir sonraki sezona bakacak olursak 8 Kasım tarihinde yayınlanacağını aktarabiliyoruz. Önümüzdeki sezonda Squad Mission moduna yeni bir haritanın ve boss'un eklenmesi bekleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Foamstars Artık Oynaması Ücretsiz Oldu Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Dragon Age: The Veilguard Geliştirmesi Tamamlandı 06 Ekim Baldur's Gate 3 Bir Ayda 22 Milyon Mod İndirmesine Ulaştı 06 Ekim Assassin's Creed 4: Black Flag Remake İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 06 Ekim Halo Infinite İçin Resmi Üçüncü Şahıs Modu Geliyor 06 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler