Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor

04.10.2024 14:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Paramount Game Studios ve Saber Interactive, Avatar Studios iş birliğiyle Avatar evreninde geçen yepyeni bir proje üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Oyun büyük bütçeli yani AAA bir yapıya sahip olacak. Dolayısıyla geniş bir oyuncu kitlesine hitap edecek.
 
Yeni Avatar oyunu yepyeni hikayeyi konu alacak
 
 
 
PC ve konsollar için şu anda geliştirme aşamasında bulunan yeni proje, aksiyon ve rol yapma deneyimini sunacak ve aynı zamanda yepyeni bir hikayeyi konu alacak. Oyun içerisinde oyuncular, serinin dünyasına kendilerini bırakacak ve burada daha önce hiç görülmemiş yepyeni bir Avatar rolünü üstlenebilecek.
 
Dört element üzerinde ustalaşabileceğiniz büyük bütçeli yapımda yoldaşlarınızla beraber dinamik bir şekilde mücadeleye girebilecek ve dünyanın dengesini korumak için elinizden geleni yapmak durumunda kalacaksınız. Farklı zorlukların ve kararların karşımıza çıkacağı oyunda, Avatar serisinden tanıdık ve yeni unsurlar görebileceğiz.
 
Yapılan bu duyuruyla beraber şu an için herhangi bir ekran görüntüsü veya fragman yayınlanmadı. Hatta herhangi bir sanat çalışması bile bulunmuyor. Bu yüzden şu anda arka planda geliştirme aşamasında olan projeden uzun bir süre ses gelmeyeceğini varsayabiliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 6 Saat önce Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 6 Saat önce Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 6 Saat önce The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler